Blog Driessen De Verffabriek

Terug naar het blog overzicht

Herfst `15 komt eraan

De herfst staat weer voor de deur…. de natuur gaat zich opmaken voor nieuwe omstandigheden, de bladeren verkleuren in prachtige tinten en vallen op de grond, ’s avonds is het al vroeg donker en zitten we gezellig met de kaarsjes aan in de kamer.

Zelf krijg ik in deze tijd dan ook de kriebels om binnen in mijn huis aan de slag te gaan. De kunst is dan toch om frisse en vernieuwende ideeen tegen te komen waarvan je dacht dat deze allang weg waren. Oude stijlen in een nieuw jasje verpakt. Deze stijl zie je terug in een strakke, moderne omgeving gecombineerd met vintage en of retro accenten.

Driessen de Verffabriek heeft alles in huis om aan de slag te gaan in je woonomgeving, de nieuwste (najaars) kleuren in lakken of krijtverf, gecombineerd met accenten van onze mooie behangmerken…en pak dan ook die mooie vaas, lamp of leuke poef mee om je combi af te maken.

De herfst is natuurlijk ook een moment om de natuur in huis te halen….een schaal met grote eikenbladeren, een vaas met dennenappels, of diverse soorten bladeren tegen een muur geplakt….hoe leuk kan het zijn!

Enjoy de herfst….Maak er iets moois van!!

Bij Driessen De Verffabriek helpen wij u graag op weg voor het beste schilderresultaat.